Olen kärsinyt monta päivää todella pahoista herkkuhimoista, ne yleensä iskevät illalla. Päässä pyörii pizza, hampurilainen, patonki, suklaa, keksit, kahvileivät, jätskit, lakut... Hermot ovat olleet todella, todella kireällä muutamana iltana. Olen syönyt pahimpaan himoon omenan tai purukumia, mutta himo ei vaan lähde. Onneksi mieheni on kannustanut minua, että olen niin hyvällä tiellä nyt ettei kannata retkahtaa. Ja hän on oikeassa. En missään nimessä halua palata siihen samaan vanhaan läskeilyyn joka on tehnyt minusta sairaalloisen ylipainoisen. Tiedän, että tahdonvoiman ja tuen avulla pystyn pysymään lujana.

Täytyy kyllä sanoa, että olen saanut syödä tosi hyvin! Ajattelin jakaa kanssanne muutaman herkullisen valokuvan ruuista, joita saan nauttia! Minua huvittaa, kun ihmiset puhuvat dieeteistä ja siitä ettei mitään saa syödä! Paskanmarjat! Syödähän saa vaikka miten paljon! Kunhan vaan syö terveellisesti. Mausteet ovat tärkeässä asemassa, kasviksistakin saa loihdittua vaikka mitä herkkuja kun vaan haluaa käyttää hieman mielikuvitusta. En ole kaivannut ollenkaan pastaa ja riisiä, perunasta puhumattakaan. Pähkinät ja siemenet ovat olleet ihana juttu! Niitä paahdettuina pari-kolme ruokalusikallista päivässä paljaaltaan tai vaikka salaatin kanssa, ai että! Tässäpä olisi nyt muutama valokuva herkuista!

salad-normal.jpg

Tässä on salaatti, joka sisältää jäävuori- ja tammenlehtisalaattia, kurkkua ja tomaattia, retiisiä, omenaa sekä paahdettuja cashew- ja saksanpähkinöitä. Tammenlehtisalaatin voi vaihtaa esim. rucolaan. Sopii mainiosti niin kalan kuin kanan kanssa!

veg-normal.jpg

Uunijuurekset ovat herkkuani! Tässä on lanttua ja porkkanaa pilkottuina sekä valkosipulin kynsiä. Ennen uuniin laittamista lorautin kasvisten päälle hieman valkosipuliöljyä ja ripautin rakuunaa, timjamia ja mustapippuria.

food-normal.jpg

Tässä esimerkkilounas. Pippurilohta, tomaattia ja herkullista valkosipuli-herne-kukkakaalipyrettä! Kasvispyreet ovat todella hyvä tapa korvata perunamuusi! Keitin kasvikset vaan vedessä, lisäsin nokareen alpro soya levitettä, hieman pippuria ja suolaa, sekä paaaaaljon valkosipulia. Soseutin ja avot. Jos haluaa, voi makua lisätä kermalla ja voilla, mutta minä itse pysyn vielä tällä hetkellä tiukkana sellaisten suhteen :)

Kertokaa ihmeessä omia lempireseptejänne!? Tykkään ruuanlaitosta ja olisin todella innokas kuulemaan mistä te pidätte!