Tänään meille tulee mieheni kanssa täyteen 9 kuukautta. Yleensä emme juhli kuukausipäiviä, mutta varasin meille eilen radan keilahallista ja sitten vien hänet syömään. Tarvitsemme molemmat yhteistä kivaa tekemistä ja toivon että mieheni hieman piristyisi. Enkä yleensä osta lahjoja kuukausipäiväksi, mutta kun keskiviikkona olin ystäväni kanssa kaupungilla ja elokuvissa, en voinut vastustaa aivan ihanaa tuoksua joka löytyi sokokselta. Se oli alennuksessa ja siihen tuli mukaan semmonen kortinsäilytyshässäkkä. Siinä on periaatteessa minullekin lahjaa, saan aina kicksejä kun mieheni tuoksuu hyvältä. Ja yleensä hän tuoksuu AINA hyvältä. Toivottavasti tästä päivästä tulee hyvä. Pitää tehdä vielä pöytävaraus kolmen aikaan. Valitsin jo valmiiksi ruuan mitä aion syödä, sellaisen joka käy parhaiten ruokavaliooni. Syön kohtuudella ennen sitä, hyvin kasvispainotteisesti niin ei tule ylitettyä kalorimäärää.

Tällä viikolla olen liikkunut joka päivä! Eilen kävin koiran kanssa pitkällä lenkillä ja valokuvailin samalla. Tänään tein kotitreenin. Tuli kivasti hiki! Viikonlopun ajattelin levätä hyvillä mielin, ellei tee mieli lähteä kävelylle,koska ilmeisesti on luvattu hyviä kelejä. Jos saisi tuon toisen puoliskonkin mukaan. Koira nyt lähtee varmasti. Se on aina niin innoissaan mukana että tulee oikein hymy huulille kun katsoo sen menoa.

Mielikin on virkeämpi. Oli rankat pari päivää. Olin todella ahdistunut ja itkuinen, epätoivoinen ja lohduton. Inhoan sitä oloa. Toivottavasti nyt taas menisi hyvin muutaman päivän. Maanantaina taas terapia ja tsempparitapaaminen.

Hyvää viikonloppua teille kaikille!