Perjantaissa oli taikaa.

Aikaisemmin kesällä kerroin miehelleni, kuinka vanhempani ottivat minut mukaan lavatansseihin kun olin lapsi. Heidän eronsakin jälkeen kävin molempien kanssa lavatansseissa ja opin tanssimaan jo hyvin hyvin nuorena. Sanoin miehelleni, että pitäisikö meidänkin ihan kettuillessaan käydä yhdessä lavatansseissa. Olemme rokki-ihmisiä, mutta pidämme monenlaisesta musiikista ja ajattelimme että tuollainen voisi olla mahtava kokemus. Hieman vastapainoa rankoille rock, metalli ja punk - keikoille.

Vajaan parinkymmenen kilometrin päässä sijaitsee yksi, ilmeisesti aika suosittu tanssilava. Päätimme lähteä sinne.  Minä laittauduin, ja kun mies näki minut hän hymyili ja tokaisi " a motherfucking catwoman!" Siitä tuli aika hyvä mieli.

Tanssit  alkoivat jo kahdeksan aikaan, mies otti muutaman rohkaisuoluen sillä häntä jännitti. Hän on huomattavasti ujompi kuin minä, mutta mie olenkin tällainen rämäpää. Mies kuitenkin veti minut heti tanssilattialle. Pari biisiä oli hieman hakemista, mutta sen jälkeen homma sujui kirjaimellisesti kuin tanssi.

Kumpikaan meistä ei osannut odottaa, millainen kokemus se todella tulisi olemaan.  Olimme lähekkäin, hän vei. Meillä on 33 cm pituuseroa, joten pystyin painamaan pääni hänen rintakehäänsä vasten ja laittamaan silmät kiinni. Luotin häneen, se oli ihana tunne. Välillä suutelimme ja katsoimme toisiamme pitkään silmiin. Näin vilpittömän rakkauden hänen silmistään, sen kuinka hän nautti. Hän vapautui. Puhuimme jälkeenpäin, että kuinka rakastuimme toisiimme uudestaan.

Tanssin aikana myös kiihotuimme. Se oli uskomatonta. Mies sanoi, ettei hän ihmettele että aikoinaan lavatanssien jälkeen on syntynyt lapsia. Kotiin päästyämme, osoitimme toisillemme rakkautta. Ja voin sanoa, etten ole koskaan saanut niin ihanaa lempeä makuuhuoneen puolella.

Emme kumpikaan uskoneet, kuinka paljon lavatanssit olisivat vaikuttaneet meihin ja tunteisiimme. Puhuimme tästä pitkään. Olen varma, että käymme tanssimassa uudestaan!

Suosittelen lavatansseja kaikille! Unohtakaa ennakkoluulonne ja kokeilkaa. Ei tarvitse olla mestaritanssija, kunhan on vähän rytmitajua. Se on unohtumaton kokemus ja lisää rakkautta toista kohtaan. Laulaja laulaa sanat, voit itse olla täysin vaiti.

Seuraavana aamuna sain kahvin sänkyyn ja mies sanoi että haluaa viedä minut syömään. Kävimme syömässä nepalilaisessa ravintolassa ja nautimme toistemme seurassa. Tämä oli kyllä yksi elämäni ihanimmista viikonlopuista.